Blogajánló - I. rész

2011. október 21., péntek

| | |
Bár még csak október van, már a karácsonyra készülök. Mostanában egész sokat töprengek, hogy kit mivel lepjek meg és ennek kapcsán rekord mennyiségű blogot és szakirodalmat (értsd: Ravelry) olvasok. Próbálom kitalálni, hogy kinek miből mit készítsek, minek örülne, mire lenne szüksége. A sok-sok színes, pihe-puha álom láttán kedvem támadt megosztani Veletek kedvenc blogjaim.

Mindenféle rangsor és a teljesség igénye nélkül tehát következzenek a szívemnek legkedvesebb kötős-varrós-horgolós blogok.

Jucuu blogja adta a bátorságot, hogy kesztyűkötésre adjam a fejem. Nagyon sok szép zoknit köt, színeset, csíkosat, extravagánsat, de sajnos zoknit még nem mertem kötni :( Lenyűgözőek a saját festésű fonalai is! Hmmm, azok a színek! Imádom őket.Tatiana csodálatos babákat varr, teljesen el vagyok tőlük olvadva. A csipkeszoknyás zsiráfokat és kötött pulcsis lovakat kicsit giccsesnek tartom, de a babái... álomszépek:)


Annás kertjének nemcsak a kézimunkáit imádom, hanem a fotóit is. Íme egy kép, amit önmagában is imádok, de a rajta ábrázolt dolog is nagyon tetszik:


Alkotásaim (ez egy blog címe, nem a saját alkotásaimról van szó:) ) a megálmodója és ősanyja a naffafejű mackónépnek. Olyan cukik, nem? :)

Ő Laci, a maci:) Imádom, tisztára olyan, mint az én Lacimacim ^^


És ő is imádnivaló, bár nem mackó, szintén Alkotásaimtól:)Végül, de nem utolsó sorban a cukiságok közül nem hiányozhatnak a Fércművek sem! Jutka imádnivaló bájos figurái annyira szeretetreméltóak, hogy nem is értem nekem még miért nincsen fércnyulam. Na majd, ha egyszer kijutok a WAMP-ra:)Holnap megmutatom kedvenc gyöngyös-ékszerkészítős blogjaim, hátha kedvet kaptok benézni az alkotók Meska boltjába vagy ihletet kapva valamelyik gyöngyös boltba alapanyagokért :)A MESKÁt érdemes nézegetni, mert fantasztikusan kreatív emberek nagyon magas színvonalú, egyedi alkotásaira is lecsaphattok. Szerintem nagyon jó ajándéklelőhely annak, akinek nincs ötlete/ideje/ügyessége kézműveskedni, de mégis szeretne valami egyedit adni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése