A házasélet és az öregedés

2011. október 25., kedd

| | |
Tegnap ünnepeltük házasságunk egy hónapos fennállását. Az elmúlt egy hónapban sokan kérdeztétek milyen a házasélet, változott-e valami, mióta egybe keltünk. Nos, több változás is történt házasságunk első egy hónapja alatt.

1) Mióta férj és feleség vagyunk, kocogni járunk.
2) Nem tudom leírni a nevem. Még mindig nem. Jövő héten a kimenő leveleinken fogok gyakorolni a munkahelyemen:)
3) Új a személyigazolvány számom. Meg a személyigazolvány képem is az, amiért non-stop oltogat Uram és Parancsolóm.
4) Kaptam a munkahelyemen meleg étkezési utalványt 5 hónapra visszamenőleg. Mondjuk lehet, hogy ez nincs összefüggésben a házassággal, mert mindenki kapott.
5) Többet telefonálok anyócámmal.
6) Mégiscsak más egy házas emberrel összebújni. ^^
7) Újra járunk falat mászni és minden eddiginél nagyobb erőfeszítéseken teszünk arra nézve, hogy anyócát is elrángassuk, mert neki ez jár:) Remélem ő is így gondolja:) Pénteken jön Gabival, jó móka lesz, majd beszámolok róla:)

És nemcsak ezt ünnepeltük tegnap, hanem Lackó Uram öregedésének 28. évfordulóját is, igaz azt előre hozva, ugyanis Drága Uram születésnapja ma van. Sőt, meglepő módon az ikertestvéréé is. Boldogságos születésnapokat mindkettőjüknek!

Mivel ma az én Uram dolgozik és így nem ünnepelhetünk együtt és mivel blogom lelkes olvasója, ezért itt szeretném megragadni az alkalmat és átadni neki ajándékának a másik részét. Remélem nem is talált rá utaló nyomokat a cuccaim között, mikor szisztematikusan végigtúrta minden szekrényem! (Laci ne tagadd, olyan vagy, mint egy rossz gyerek! És ne dörzsöld a szemecskéid oly hevesen, még elhomályosul a látásod és nem tudod kiélvezni az ajándékod teljes mértékben :p ).

És most lerántom a leplet az ajándékról. Mármint a mairól. Tegnap Lacimaci megkapta a Galaktika 2011-ben eddig megjelent számait!:) Hoppsz, arról is lerántottam a leplet ^^

Gratulálok fiatalember, Ön egy éven keresztül élvezheti Magyarország legnépszerűbb science fiction magazinját, melyért nem kell mást tennie, mint havonta egyszer lecsattogni a postaládához, és fülig érő szájjal előbányászni belőle a magazin egy újabb számát, amit a fólia tasak darabokra cincálását követően elégedett mosollyal a pofikáján olvashat! Felhívom szíves figyelmét arra, hogy a postaládát célszerű legalább félig üres állapotában tartani annak érdekében, hogy az újabb újság garantáltan beleférjen. Remélem örülsz neki:) 

Boldog Születésnapot Lackó fickó!

2 megjegyzés:

Laci írta...

nem is sejtettem...

edina írta...

1 pont: LÁJK :)
és boldog születésnapot a rokonoknak :D

Megjegyzés küldése