A seregszemle folytatódik

2011. november 6., vasárnap

| | |
Remélem kihevertétek a tegnapi sok-sok képet és készen álltok még néhány befogadására:) A tegnap megmutogatott birodalmi seregből biztos fogok még mutatni pár figurát, ha eljutok egyszer odáig a fotózásban, mert van még pár említésre méltó figura, aki kedves a szívemnek. Most viszont magunk mögött hagyjuk a fantáziavilágot és utazunk 40 000 évet a jövőbe, ugyanis Lacinak nemcsak Warhammer Fantasy, hanem Warhammer 40.000 serege is van. Természetesen kék. Mivel ők a szívemhez nem állnak annyira közel, mint a fantasy figurák csak párat mutatok, kezdve a legkékebbel és legnagyobbal. Ő Rómeó:

Akiben szemernyi kétség is lenne afelől, hogy most viccelek, ki kell, hogy ábrándítsam. Ő tényleg Rómeo:
Romeo és egy ún. termi (= terminátor)
Rómeo a legnagyobb tank a seregben. Íme ő és egy kisebb tank:

Kitaláljátok mi a neve ennek a hókotrós ágyúnak?Bezony... Ha kérdeznétek mi jöhet még, hát tessék:Lacit úgy látszik nem zavarja, hogy csak olyan karakterekről nevezte el a tankjait, akik már a róluk szóló történet során meghaltak. Ha az én tankjaim lennének én biztosan Csipkerózsikának, Hamupipőkének vagy Hófehérkének nevezném őket, mert ők boldogan éltek, amíg meg nem haltak, de legalább a történet végén még élnek (vagy már megint élnek). Vagy még inkább Tristan Thorn és Yvaine, mert ők meg boldogan élnek, mert soha meg nem halnak.

Ennyit a kék tankokról, mert még a végén nem marad hely Lackó Fickó negyedik seregének, a kék robotoknak. Ez a sereg a legújabb, így még nem sok figura van kifestve. Szerintem sokkal szebbek, mint a tankos sereget alkotó modellek. Hát igen, a szívem a fantasy felé húz, még akkor is, ha fantasyrobotokról van szó:
Megnyerő fickók, nem? Alig várom, hogy az egész sereg le legyen festve, róluk biztos lesznek még képek:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése