Holden vagy Laminaria?

2012. augusztus 8., szerda

| | |
Nagy az én dilemmám. Az biztos, hogy mindkettő zöld. Az egyik puha, meleg, mérsékelten strapabíró, praktikus darab, moha és páfrány színben. A másik pillekönnyű simogató babérszín csipkecsoda. Az egyik két-három hét, a másik két-három hónap alatt készülne el. Nem is az a kérdés, hogy melyik készüljön el, mert mind a kettő el fog.* Magamnak, mert imádom mindkettőt. A Holdent - egye kutya - bevállalom másnak is, de a Laminariát egyszer fogom megkötni és magamnak. Mert nekem ez jár, megérdemlem. Mire kész lesz talán már hordhatom is, főleg, ha a Holdennel kezdem.

Ti melyiket kötnétek meg először?

Holden
Kép: wonderlanding blogjából - érdemes nézegetni, meseszépségeket alkot
vagy Laminaria?

Duzsu műve
* Ilyenkor sajnálom, hogy nyomorék két kezű entitás vagyok. Kellene még négy és akkor készülhetne együtt a kettő, plusz a horgolt nyári tatyóm is harmadiknak. :)

5 megjegyzés:

Anyu írta...

Én a Laminariával kezdeném. :)
Jó munkát és sok időt hozzá :)

Kati (Anya) írta...

Nekem a Holden nagyon tetszik! :) gyorsan el is tettem a linkjét :)

Niki írta...

Holdent megtalálod a Ravelryn (A Laminariat is:) ). Ha nem vagy regisztrálva, akkor uccu máris:) Amúgy a Holden könnyű, jó kis filmnézős móka. A Laminaria, na az kihívás. Csodálatos észt csipkeminta, szerelmes is vagyok belé :D

Kati (Anya) írta...

No, hogy áll a maratoni csipkekötés projekt? Ugye azrt majd szépen lassan kapunk képeket is??? Kíváncsi vagyok ám!

Niki írta...

A Holdent kezdtem el, még 6 sor kell a favágó melóból (simakötés) és utána jöhet a hullámos, csipke széle, de ahogy a kötésmintát nézem az is csukott szemmel lesz köthető. A Lamináriából viszont nem az alapmintát kötöm, hanem azt, amit tegnap megláttam és megszerettem: http://www.knittedbliss.com/2012/09/modification-monday-echoing-laminaria.html
És van még egy Daphne nevű projektem is, de az elég hosszú egy kálvária, majd lesz róla bejegyzés :) Szóval haladok, de mindenem félkész/gondolat :)

Megjegyzés küldése