Amikor az ihlet berobban

2012. november 16., péntek

| | |
Van, mikor nagyon akar valamit az ember lánya de csak nem jön össze. Az elmúlt hónapokban többször is rám tört a "de szeretnék valamit fűzni" érzés, de nem tudtam, hogy mit és hiába pakolgattam a gyöngyeimet, csak nem állt össze a kép.

Áldás és valóságos sorscsapás is, hogy a kedvenc gyöngyös boltom pont abban az épületben lelhető, ahol dolgozom. (Megjegyezném, hogy legalább 10 éve a kedvenc gyöngyös boltom és csak fél éve dolgozom abban az épületben. :) ) Alkalmasint beugrok, szétnézek és csemegézek. Általában "csak úgy" válogatok, nincs konkrét célom. Mennek a cuccok a dobozba és ha rámjön az alkothatnék, akkor rövid idő alatt igen sok kincsem alakul valami egészen mássá.

Ma is bementem a boltba szétnézni és nem tagadom, szép adag gyönggyel tértem haza. Íme a gyöngyös ládám alapállapotában (az új szerzemények még nincsenek ám benne :) ):

És így néz ki, mikor rámtör az alkothatnék:
A képen nem látszik, de egy nyaklánc-karkötő páros már elkészült ekkor és össze van válogatva másik két szetthez az alapanyag, bár az egyikhez még kéne valami borostyánszínű bármi... esetleg citrin vagy valami... de az is lehet, hogy valami barna kellene... vagy a barna valami másvalami lesz majd. Régóta akarok egy barna medált... a barna ruháimhoz... de az is lehet hogy az igazából kék lesz vagy zöld, hogy mégse legyen barna... értitek. Nem? Nem csodálom^^

Rengeteg kék és zöld gyöngyöm van, és nagyon kéne velük valamit kezdenem és ötletem is lenne, de előbb a rózsaszín-fekete cuccom kéne megcsinálnom, amihez asszem sikerélt összeszednem minden fontos alapanyagot, de rövid úton elválik majd, ha mégsem :)

Tudtok még követni? Mert akkor elmondom, hogy van itt még egy türkizem, amivel sokkal könnyebb dolgom lesz, mint a többi csodámmal, csak be kell foglalnom és máris nagyszerű kis medál lesz belőle. Már csak láncot kell hozzá találnom... meg be kell foglalnom természetesen.És van egy korallom is, el ne felejtsem, amiből akarok valami menőt, ami nem olyan, mint a másik korallos láncom, hanem valahogy másmilyen (ötlet fejben feljegyezve, csak alapanyag-ütközés van a sárga-fekete tervvel... bahh...)

Befoglalásra tervben van egy régi kétforintos, egy billentyűzetről az "L" betű és egy dobókocka is - majd meglátjuk melyikre lesz időm... ja igen, meg pár olasz kavics... vajon azok hol is vannak? Azokból is megvan a szuper tervem pedig... megyek és megkeresem őket! :)

Ui: Ha valamit sikerül is befejeznem természetesen majd megmutatom :)

1 megjegyzés:

Anyu írta...

Kíváncsian várom az alkotásokat. :)

Megjegyzés küldése