Lórien levele

2011. október 30., vasárnap

| | |
A Gyűrűk Ura című filmből bizonyára sokatoknak ismerős ez a bross:


Mint sokaknak, nekem is nagyon tetszik ez az ékszer. Azonban nem szeretem a tömegcikkeket és a fantáziát nélkülöző majmolást, ezért történhetett az, hogy a medál, amit a fenti bross ihletett nem is hasonlít a Gyűrűk Urából ismert ékszerre.

Először is, mert az én ékszerem egy szillevélre hajaz. Másodszor azért, mert teljesen más technikával, gyöngyhímzéssel készült. Harmadszor pedig azért, mert az enyém. A sajátom. A drágaságom:)

Ééés, dobregééés! Íme:


A tegnapi bejegyzésemben pedig eszembe juttattam az őszt, az éjszakát, az izzást és a galagonyát. És megszületett kis kobakomban egy ékszer (esetleg szett), amelyen a fenti szavak mindegyike nyomot fog hagyni. Mindjárt előveszem a gyöngyös dobozom és seregszemlét tartok, aztán, mivel hiányzik 1-2 apróság szerdán be is ugrok már nem annyira kedvenc gyöngyös boltomba hozzávalókért. Remélem, hogy csak úgy mellékesen kapok 60-as fehér gyöngyfűző cérnát is.

Viszont, mielőtt ezeket megtenném mutatok még valamit, merthogy valami már megint készülőben van nálam. Mint mindig, de így kerek a világ:)


Holnap bemutatom készülő művem egy lehetséges felhasználási módját:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése