Őszi éjjel izzik a galagonya

2011. október 29., szombat

| | |
Úgy látszik Drágáim elkényeztettelek Titeket: Nem írok egy nap és máris jönnek a reklamációk. Bevallom, jólesik:) Aggodalomra semmi ok, jól vagyunk, tragédia nem történt, sőt! buli van a munkahelyemen. Pontosabban fogalmazva áll a bál. Még pontosabban fogalmazva a kaporszakállú öreg Isten sistergős nyila csapott le. Én meg itt kopogó szemű éhező hangyaként gyűjtögetem az információmorzsákat. Remélem a következő négy napban nem halok éhen és nem lukad ki az oldalam a kíváncsiságtól:)

És hogy mi köze ennek az egésznek a bejegyzés címéhez? Hát ennek semmi. De a továbbiaknak... Nem, az igazat megvallva a továbbiaknak sincs sok köze a galagonyához. Inkább az őszhöz és a levelekhez. Ó igen, a galagonyában és bennem sok közös vonás van. Például mindkettőnknek vannak leveleink, meg piros bogyóink.


Tegnap délután a postaládában egy remek hír várt: levelet kaptam! Sajnos csak küldeményértesítő fért bele a ládába, így ma reggel elmentem a postára, hogy bármi áron megszerezzem az én csodaszép őszi levelem:) Az ár egy tévesen, ám kemény küzdelemmel megszerzett sorszám és 10 perc sorban állás volt, de ami a levelemben volt, az feledtetett minden "rám melegszik a kabát és mindjárt elájulok, mert leesett a vérnyomásom, plusz boltba kéne mennem" bosszúságot. PannaKotta játékán nyert gyönyörűségem érkezett meg:

Így lesz a levélből virág.

Csodaszép színei vannak, nagyon jól áll neki a sárga üveg közép, imádom! Nagyon szépen köszönöm, Anna!:)

Vannak másik leveleim is ám, amikhez úgy érzem PannaKotta virága akkor se passzolhatna jobban, ha dirket ehhez készítette volna:)


Pár évvel ezelőtt követtem el. A kordtölgy (Quercus cordus) levele.

A kettő együtt pedig igazán csinos tud lenni:


Szerintem tökéletes ez a bross a táskán. Mindig is hiányoltam róla valamit^^ Na jó, sokáig Márti lakott rajta Lajossal. Annak, aki nem emlékszik e bájos jószágokra, vagy valami csoda folytán még nem hallott volna róluk, itt egy elég rossz kép a két barátról:


Ha már levelek, akkor van még, bár ez inkább kora őszi:

Hárslevelű
Ez itt egy hárslevelű neszesszer, háttérben a kis tölgyleveles táskámmal, meg a nagy tölgyleveles tarisznyámmal:) Tudtátok, hogy szeretem a leveleket, a földszíneket és a kordbársonyt?:)


És ha azt hiszitek, hogy kifogytam a levelekből, akkor nagyon tévedtek!:p Holnap mutatok még egyet, ha jók lesztek:)

2 megjegyzés:

Gabi írta...

Ennél jobb már lassan nem is lehetek! ^^

PannaKotta írta...

Örülök, hogy épségben megérkezett, annak meg még jobban, hogy így tetszik! :)) Viseld egészséggel, örömmel! :)

Megjegyzés küldése