Mandarin és Körte

2012. február 2., csütörtök

| | |
Szeretem a gyümölcsöket. Egy hűs nyári salátát készítek most a Mandarin Körte árnyalatából.Bár, ahogy ezt elnézem inkább egy búzamező július végén. Már csak a Gladiátor hiányzik, hogy simogassa a kalászokat.^^

Imádom a Mandarin fonalat, a puha, finom bambuszszálat, a hűs tapintását. Szinte érzem, hogy milyen jó lesz nekem nyáron, mikor nem éget szénné a Nap. Remélem kockásra sem fog égetni.:) Már csak az a nagy baglyom bajom, hogy egyszerre készül ez a kis szösszenet a baglyos pulcsimmal és mindkettőt akarom és most azonnal! Jajj, melyiket is kössem? Logikusan a pulóvert, mert azt akarom előbb hordani, viszont a boleró hamarabb elkészülne, viszont a pulóver baglyos, de a boleró meg bambusz, ráadásul mindkettőnél izgulok, hogy igaz-e a kötéspróbám:) Most gondolom sokan irigyelitek a problémáim:)


Amúgy, hogy nagyobb legyen a kínom íme még két projekt, amik készülni fognak hamarosan:
Ez egy Mőbiusz stóla lesz. Annás mintája, valamint a mohair és a bambusz kombinálása is Annás ötlete. Köszönöm az ötletet, Annás!:)
Ezek a virgonc kis gombócok nem bírnak magukkal, tekeregnek jobbra-balra, alig várják, hogy a horgolótűvel játszhassanak végre. Természetesen nem az én saram, hogy ilyen kis hobók, ugyanott tartom őket, mint a többi fonalam.
Ez egy nyári táska lesz, ami színben tökéletesen passzol majd a bolerómhoz, bibí!:) Mintára adhattok még tippeket.
Ja igen és közlöm, hogy Kati barátosném a Barka titkosügynöke:) Szuper akciók, leárazás ide vagy oda én most nem akartam ám fonalat venni, mert készül jópár dolog és még párhoz be vagyok tárazva és különben meg ágyút akarok festeni, meg természetesen a végzet üllőjét is, mert most már ha jól számolok lassan 6 éve készül az a darab vas. Szóval Kati csak győzködött, hogy "szinte ingyen van", "úgyis vennél később, vegyél most féláron", "fantasztikus színek, minőségi fonalak, vegyél te is, mielőtt elkapkodják előled", stb. Hát, végül vettem. Mivel túl sokat vacilláltam a Mandarin Kajszi és Medve Mama árnyalata között már csak Kajszi maradt nekem, a Medvemamát elkapkodták előlem, de sebaj. Még nem tudom mit kötök, horgolok (?) belőle, de ha mégis narancs-barna lesz, hát majd kénytelen leszek venni Medve Mamát is, ha feltölti a Barka a készleteit. Szörnyű ez a fonal láz. Szörnyű, hogy materializálódott és itthon küzdök a tettvággyal, a náthával és a hőemelkedéssel. :(

1 megjegyzés:

Lori Anderson írta...

GORGEOUS yarn! I used to knit before I started making jewelry.

Megjegyzés küldése