PIF, mert játszani jó!:)

2012. január 23., hétfő

| | |

Krisztinél jelentkeztem a játékra, mert egyszerűen nem tudtam ellenálni a kísértésnek. Ti ellen tudtok állni?



A szabályok:

1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommentet hagy ennél a bejegyzésnél, azzal, hogy jelentkezik a játékra, kézzel készített ajándékot kap tőlem az elkövetkező egy évben (365 nap a határidő).
3. Akik kommentet hagynak, azok vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukba és a fent írtak szerint ők is továbbviszik a játékot. Csak ebben az esetben kapják meg a meglepetést tőlem.


A meglepetés kötve, horgolva, varrva, gyöngyből fűzve, rajzolva, gyurmázva, sütve vagy bárhogy máshogy készül majd, attól függően, hogy melyik múzsa csókol éppen homlokon, de természetesen garantáltan sk. munka lesz;)


A jelentkezőktől majd kérni fogok címet, szigorúan emailben, FB üzenetben, sms-ben, levélben vagy falevélen, kavicsokból kirakva az ablakom alá, hímezve, esetleg hajtogatva, de semmi esetre sem a kommentben, nyilvánosan. Ez fontos.


Legyetek bátrak, adjátok meg nekem azt az örömöt, hogy jelentkeztek a játékra, mert én nagyon szeretnék ajándékokat készíteni nektek.

6 megjegyzés:

Gabi írta...

Kicsi szívem, én majd játszok veled. Hisz tudod.;)

Kati írta...

Jelentkezek, ha végre megértettem, mi ez, és nincsenek hárman!:-)

Lumienkeli írta...

Kedves Kati! Kérlek írj nekem egy címet privátban, ahova az ajándékod küldhetem majd, valamint kérlek add meg a blogod linkjét is!Sajnos privát a profilod, így emailt se tudok Neked írni.

Kati írta...

Írom is!

IceCat írta...

Jelentkezek én is! :)

Gabi írta...

És jelentkezek én is (végre).:) Ajándék, wííí!:)

Megjegyzés küldése