Folyamatban

2012. január 29., vasárnap

| | |
Sőt! Van, ami el is készült. Anno ebben a bejegyzésben nagy lelkesen beharangoztam egy csomó fotót. Éééés íme, alig telt el pár nap és már itt is vannak a képek, még ha nem is sikerült mindenről olyat összehoznom, amit terveztem.

Elsőként az Avar szettem mutatnám meg. Meggyőződésem, hogy nekem sokkal jobban áll, mint a vállfának, de sajnos csaknem két hét alatt nem sikerült összehozni egy olyan fotót, ami kint készült, rajtam van a szett és süt a Nap vagy havazik. Eső nem jó, mert abban szegény Szerpentin fonal úgy néz ki mint egy átázott, csapzott, kivert kutya. Szóval vagy az idő volt rossz, vagy nem volt nálam fotómasina, vagy nem volt aki lefotózzon. Szóval be kell érnetek a szobai körülmények között, modell híján készült fotókkal:

Kabát nyakmelengetővel. A kabát sötétbarna, ha esetleg valamelyiktek monitorja styelistnak érezné magát és esetleg máshogy dekódolná a dolgot.

Sapi felülről, beret fazon kicsi müty-müttyel a tetején. Gabi is imádja, alig bírtam visszadolgozni a szálat úgy megrángatta.

A minta. Ismerős?
Ugyanaz a minta és mégis mennyire más az összhatás. Imádom.
Szépen nézni ki ez a minta egy nem extrém vékony törtfehér csipkefonalból is szerintem. Esetleg majd megpróbálom, ha kiürült a fonalas zacsim. Illetve zacsijaim XD

A másik mutogatni valóm pedig vala:

Bagolyfiókák csipognak mindenfelé.

Nos? Mi készül itt már megint?:)



2 megjegyzés:

Gabi írta...

Az a kis müty-mütty egyszerűen zseniális!:)

Névtelen írta...

természetesen a baglyos pulcsi van készülőben :)

Megjegyzés küldése